Barcelona 2018


Komende zomer is het dan zover. Dan organiseert Pan-na Goalies ism Atletic SporTours de 1e editie van het International Goalkeeper Camp Barcelona.Dit kamp zal plaats vinden op het sport complex van Atlètic Terrassa Hockey Club . Bijna alle activiteiten zullen plaats vinden op het complex, met uitzondering van een dagje Barcelona. Er zal ook geslapen worden op het complex in de zogeheten Salas (2 of 4 persoonskamers) Insteek van het kamp is op een zo goed mogelijk niveau trainen, er zullen dan ook 3 trainingssessies per dag zijn, afgewisseld met een stukje vertier. De begeleiding bestaat uit ervaren en/of gediplomeerde trainers en ervaren kamp begeleiding die zich bezig houden met de non hockey zaken.

Het kamp is van 7 juli t/m 12 juli 2018.

 

Leeftijd: 11 t/m 17 jaar

 7 juli Aankomst

8 juli Trainingssessie

9 juli Trainingssessie

10 juli Dagtrip Barcelona

11 juli Trainingssessie

12 juli Vertrek

 

Kosten per persoon excl vlucht € 595,- (dit is incl eten, drinken, overnachting, airport service naar en van El Prat,  goalieshirt en bidon)

 

We hebben maximaal plek voor 15 keepers en hanteren daarbij 1 trainer per 3 keepers. Hierdoor houden we het niveau hoog. 

 

Interesse? Schrijf je via onderstaand formulier in. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op om de inschrijving definitief te maken.


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.