Over Pan-na

Als zoon van een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder, emigreerde Kai samen met zijn broer en ouders naar Nederland in 1982. Na eerst een jaar in Amsterdam Zuid-Oost gewoond te hebben, belandde de familie Zaoui in Diemen-Zuid, alwaar hij 14 jaar gewoond had. In 1986 kwam Kai voor het eerst in aanraking met de hockeysport bij hockeyclub Pinoké. Het eerste jaar was als veldspeler in de D, maar vanaf de C ging Kai zich focussen op het keepen.De jaren daarna speelde Kai altijd in de 1e teams, van JC1 t/m JA1. Zijn laatste jaar als junior trainde Kai regelmatig met Heren 1 en Heren 2 mee van Pinoké. Echter tot een doorbraak in het 1e kwam het er nooit van. In 1997 verhuisde Kai richting Brabant, Breda om precies te zijn. Daar vervolgde hij zijn carrière bij BNMHC Zwart-Wit, waar hij in beginsel in Heren 3 en Heren 4 ging spelen. Echter begon het weer te kriebelen om hoger op te spelen. In 2002 melde hij zich bij Hc Breda, waar hij tot 2004 deel uitmaakte van Heren 1. Hierna speelde Kai nog 1 jaar bij Zwart-Wit Heren 1 en 2 jaar bij Warande Heren 1, om vervolgens een niveau lager te spelen bij Zwart-Wit Heren 3. In 2011 kwam er een verrassende wending en werd hij opgeroepen voor het Marokkaans nationale hockey team. Deelname aan het Pre-Olympisch Kwalificatie in Zimbabwe was een feit. Eind 2011 kon Kai zich vijfvoudig international noemen.

 

Tussen alle bedrijven door heeft Kai altijd keeperstraining gegeven, begonnen op zijn 17e bij Pinoké. Inmiddels is Kai 27 jaar verder en geeft hij keeperstraining aan de top jeugd keepers in Brabant, verzorgt hij keeperstrainingen bij diverse clubs in Brabant, Zeeland en regio Rotterdam. Tevens is Kai actief in België, waar hij bij diverse Belgische clubs training geeft, Districts-coördinator voor de jeugdkeepers  is en diverse  Belgische nationale jeugdkeepers traint. 

 

XX


Ons verhaal

Pan-na Goalies is opgericht in 2013 en is ontstaan omdat er destijds steeds meer behoefte was naar individuele aandacht voor de keepers. Ons doel is om kwalitatieve trainingen te verzorgen, waar ruimte is voor plezier en persoonlijke ontwikkeling.

 

Inmiddels delen we al bij 10 clubs in Nederland en België ons verhaal :-)


Onze missie

 

Onze missie is heel simpel, zoals eerder aangegeven in "ons verhaal", het verzorgen van kwalitatieve leuke en goede trainingen, waarbij de nadruk op plezier,  het individu en talent ontwikkeling ligt. XX

Plezier

Individu

Talent