Midwinter trainingen

Het was zo leuk geweest om de zaal in te gaan, helaas. Maar wees niet getreurd, vanaf eind november blijven we lekker buiten door trainen. Lekker ouderwets buffelen zoals jullie gewend zijn van ons. Dit gaan we doen op de velden van MHC Teteringen. 

 

Wil jij dus lekker door trainen meld je dan aan via onderstaande knop. 

 

Oh ja niet helemaal onbelangrijk ;-). We vragen € 30,- per sessie van een uur. Je traint uiteraard in kleine groepjes en als laatste "ook nog eens met hele leuke trainers :-)"

Trainen & Opleiden

Pan-na verzorgt trainingen op diverse niveaus. Of je nou recreant bent of op hoog niveau speelt. Voor elke keeper hebben we mogelijkheden. Je kunt er voor kiezen om in groepsverband te trainen (max 3 keepers) of privé. Pan-na heeft 1 eigen school en verzorgt trainingen bij diverse clubs. Dit gaat gepaard onder deskundige begeleiding. Ben je geinteresseerd als club, keeper of ouder? Neem dan contact met ons op! 

Bij Pan-na is er de mogelijkheid om een uur of anderhalf uur privé training te volgen. Dit kan overdag of in de vakantie periode. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Er kan ook in groeps vorm getraind worden. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Naast het verzorgen van trainingen op diverse clubs, leiden wij ook clubtrainers op. Dit gebeurd aan de hand van onze PIT filosofie. Bent u als club geinteresseerd? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.