XX


Classic Bouncer

De Classic Bouncer is een rechte aluminium bouncer  van één meter lang. wanneer er een bal tegen de Classic Bouncer wordt gespeeld zal deze laag over de grond weer terug ‘bouncen’. De Classic Bouncer is te gebruiken tijdens de warming-up, technische training, tactische training én ideaal voor keeperstrainingen. Daarnaast is de Classic Bouncer makkelijk te verplaatsen door het handvat aan de achterkant.

 

Product specificaties

gebruik of toepassing        : Hockey

gewicht                                    : 7,5 kg

Afmetingen(lxBxH)              : 100 x 20 x 20

Kleur                                         : blauw

Koppelbaar                             : ja*

 

OBO Wheeliebag Stand-UP

€ 300,00


OBO Travelbag

Nieuwe voorraad verwacht eind februari 2022. 

 

De Obo Travel Bag is de ideale tas voor de keeper die wat meer reist met de fiets, het OV of via het vliegveld. Door de grote brede banden is de tas te dragen als een rugtas. Gemaakt van stevig nylon, met ventilatiegaas op de bovenkant en voor zien van een zware kwaliteit rits.

 

Afmetingen 94x45x45cm.

 

OBO Wheeliebag Stand-UP

€ 75,00


OBO Wheeliebag Basic

Nieuwe voorraad verwacht eind februari 2022. 

 

Een klassieker in het assortiment van OBO, de goedkopere uitvoering van de wheeliebag Deluxe. Degelijke, sterke Wheeliebag met telescoop handvat. Geen extra ritsen of vakjes, gewoon een goede simpele OBO Wheeliebag.

 

Afmetingen: 100 x 47 x 47 cm (LxBxH)

 

OBO Wheeliebag Stand-UP

€ 108,00


VH Wheeliebag

 

De Verbunt Wheeliebag. Zowel voor junioren als senioren. Stevig materiaal, met extra vakken voor diverse accessoires. De ideale club tas voor verenigingen. 

 

Afmeting 100x45x48

 

OBO Wheeliebag Stand-UP

€ 89,00