PAN-NA GOALIES 

"Goalkeeping at its best!"

Keepen is gaaf, keepen is leuk, keepen is bijzonder, keepen is net die ene redding, keepen is verantwoordelijk zijn, maar keepen is vooral bijzonder.


Bij Pan-na Goalies hanteren we onze eigen filosofie tijdens de trainingen P.I.T. Dit staat voor Plezier, Individu en Talent.

Vanuit deze 3 pijlers organiseren wij onze trainingen, stages, clinics en kampen.


Hoe zijn we onstaan?


Ontstaan vanuit liefde voor het vak keepen! 


Pan-na Goalies is ontstaan vanuit de behoefte naar kwalitatief goede keeperstrainingen, bedacht en opgezet door Kai Zaoui.


Wie is Kai Zaoui?

Als zoon van een Marokkaanse vader en Nederlandse moeder, emigreerde Kai samen met zijn broer en ouders naar Nederland in 1982. Na eerst een jaar in Amsterdam Zuid-Oost gewoond te hebben, belandde de familie Zaoui in Diemen-Zuid, alwaar hij 14 jaar gewoond had. In 1986 kwam Kai voor het eerst in aanraking met de hockeysport bij hockeyclub Pinoké. Het eerste jaar was als veldspeler in de O12, maar vanaf de O14 ging Kai zich focussen op het keepen.De jaren daarna speelde Kai altijd in de 1e teams, van O14J1 t/m O18J1. Zijn laatste jaar als junior trainde Kai regelmatig met Heren 1 en Heren 2 mee van Pinoké. Echter tot een doorbraak in het 1e kwam het nooit. In 1997 verhuisde Kai richting Brabant, Breda om precies te zijn. Daar vervolgde hij zijn carrière bij BNMHC Zwart-Wit, waar hij in beginsel in Heren 3 en Heren 4 ging spelen. Echter begon het weer te kriebelen om hoger op te spelen. In 2002 melde hij zich bij Hc Breda, waar hij tot 2004 deel uitmaakte van Heren 1. Hierna speelde Kai nog 1 jaar bij Zwart-Wit Heren 1 en 2 jaar bij Warande Heren 1, om vervolgens een niveau lager te spelen bij Zwart-Wit Heren 3. In 2011 kwam er een verrassende wending en werd hij opgeroepen voor het Marokkaans nationale hockey team. Deelname aan het Pre-Olympisch Kwalificatie in Zimbabwe was een feit. Eind 2011 kon Kai zich vijfvoudig international noemen. Momenteel keept Kai nog steeds bij H35+ van BNMHC Zwart-Wit.


Tussen alle bedrijven door heeft Kai altijd keeperstraining gegeven, begonnen op zijn 17e bij Pinoké. Inmiddels is Kai 30 jaar verder en geeft hij keeperstraining aan de top jeugd keepers in Brabant, verzorgt hij keeperstrainingen bij diverse clubs in Brabant en de regio Rotterdam. Tevens is Kai actief in België, waar hij bij diverse Belgische clubs training geeft zoals Royal Victory, Braxgata, Beveren etc. Districts-coördinator voor de jeugdkeepers is en diverse Belgische nationale jeugdkeepers traint of getraind heeft. Kai is daarnaast ook werkzaam voor VHL (sport Vlaanderen) en de FIH Academy

Kai

Zaoui

Onze

P.I.T.

Filosofie

Plezier


De P van plezier. Het fundament van onze trainingen. Zonder plezier geen vertier. Alles wat we doen is vanuit plezier en liefde voor het vak en dit vertalen we ook naar de trainingen toe.

Individueel


Geen enkele keeper is het zelfde. Een ieder heeft zijn eigen kenmerk, superpower zoals we dat ook noemen. Wij kijken per individu en proberen zo het beste eruit te halen. 

Talent


Heeft een keeper talent dan begeleiden we die binnen de mogelijkheden die we hebben. Dit is dan niet alleen op technisch vlak, maar ook op persoonlijk. Met talent alleen red je het niet. Dit gaat vaak gepaard met hard werken en de wil te willen leren en verbeteren.

Van keepersscholen tot groepstrainingen en privé trainingen.Pan-na goalies verzorgt bij diverse clubs in Nederland de keeperstrainingen. Deze trainingen zijn vooral gericht op de jeugd keepers van een club. Bij genoeg animo kan er ook gekeken worden naar keeperstrainingen voor senioren. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag wat er mogelijk is.

Onze partners

Partners Pan-na Goalies

01

Werken bij...

Wordt jij onze nieuwe trainer?

Voor komend seizoen zijn we opzoek naar keeperstrainers die het leuk vinden hun passie te delen met andere.


We zijn opzoek naar keeperstrainers voor de regio Tilburg, Schiedam en Antwerpen.


Ben jij opzoek naar een leuke bijbaan, wil je je passie delen met andere keepers, heb je ervaring of wil je het vak leren? 


Stuur je CV op naar info@pan-na.nl 


Wat krijg je ervoor terug?


  • Een leuke omgeving
  • Markt conform vergoeding
  • Een Stick
  • Kleding
  • Leuke collega's